Внукът на Тато и Кошлуков за гушите във VIP Brother

Съквартирантите добре ще си "живучкат" следващите месеци
17 мар 2009 09:25,
302


"Нещото, което бих променил, е никога да не беше идвал 10 ноември 1989 г.“

Тази подхвърлена или нарочно изречена фраза, беше напът да взриви къщата на VIP Brother, след като я изрече внукът на бившия Първи – Тодор Славков.

Именно около нея се заформи и първият скандал в риалитито.

Емил Кошлуков отказа да влезе в шоуто под претекст, че изречените от внука на Тато думи са го възмутили до краен предел.

Лидерът на "Новото време" си спретна прекрасен полит PR, след като надълго и нашироко разказа за затворническата си одисея от 1985 до 1989 година, когато заради един виц (американците пътуват с "Кадилак", немците – с "Мерцедес", а руснаците – с танкове – бел.ред.) той е бил вкаран в затвора.

Двамата си стъкмиха и словесна престрелка, след която Кошлуков реши, че все пак ще влезе в шоуто, защото сезонът е благотворителен.

Софи Маринова и любимият й Дачо бяха първите, които прекрачиха прага на VIP Brother.

Още в първите минути от престоя си Софи стана автор на култовата фраза, че съквартирантите добре ще си "живучкат" през следващите два месеца, докато върви шоуто.

17 ще са съквартирантите във VIP Brother 3.

Засега вътре са само 13 – Гала, Део, Ицо Хазарта, Милко Калайджиев, Аня Пенчева с дъщеря си Петя, Ивайла Бакалова и сестра й Божидара, медицинската сестра Кристияна Вълчева.

Тази вечер прага на Къщата се очаква да прекрачат още четирима души.

Това са олимпийската шампионка Мария Гроздева, футболистът от „Локомотив” (София) Саша Антунович, рапърът Устата и Мис България 2009 Антония Петрова.

През следващите осем седмици VIP-овете ще събират пари за благородни социални каузи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Точно така е колега тва си е чиста КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА и тези слухове дето се пускат тука във форума нали се сещаш, че не са случайни. Има си хора като тези СОЦИАЛИСТИ които следят форумите и МАНИПУЛИРАТ ХОРАТА, къде успяват къде не, радвам се че не само аз а и всички останали са усетили МАНИПУЛАТОРИТЕ.
280
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Манипулаторите във форума сте вие,които защитавате доносника Кошлуков ! Не пращай никого в така наречената Комисия по досиетата - нали се сещаш за онзи стар виц : Ако не искаш една работа да бъде свършена - създай и комисия ! Ти отлично си информиран,че от досиетата не е останало нищо читаво,че всичко е унищожено и подменено(фалшифицирано) . Има един безспорен признак обаче,който показва един човек какъв е и това са резултатите от неговата дейност ! Именно през призмата на годините и на резултатите от политическата дейност на Кошлуковци ще разберете - истински демократи и антикомунисти ли са били или мекерета на ДС ! Хората не са глупави и сами могат да си отговорят на този въпрос като видят кой управлява и днес България ... Другото е плямпане ...
279
0
 
0
 
! Отговори
антикомунист преди 15 години
Айде спрете се бе, обирджии на мандри...стига с тая комунистическа пропагандане млъквате 3 дена вече....:)
278
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много изпростяхме за последните 20-години! Затова и тези т,н продуценти си позволяват да ни пробутват този ала политическо -идеен " конфликт" - ТЪПО ТЕАТРО , НЕКАДЪРНИ АРТИСТИ ! НАРОДА ГЛАСУВА - това се иска ,някой трябва да е на въдицата иначе ,как ще си напълнят касичките НОВА ТВ , ВИП ПЕРСОНИТЕ и цялата организационна пасмина, а накрая и някой ще отмъкне ДДС - то и за народа какво ......ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА /сеир/....то и за хляба няма гаранция . така че остава СЕИРА...
277
0
 
0
 
! Отговори
СТОЯН преди 15 години
ЕМИЛ КОШЛУКОВ Е СЛУЖИЛ В КАЗАРМАТА В ГРАД СЛИВЕН. КОЙТО МНОГО ГО ИНТЕРЕСУВА НЕГОВАТА ОСОБА ДА ПРОВЕРИ КАКЪВ ВОЙНИК Е БИЛ И КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ ТАМ И ТОГАВА ДА СИ ПРАВИ ИЗВОД ЗА НЕГОВАТА ПРИСЪДА САМО ЗА ЕДИН ВИЦ ЛИ Е БИЛА ИЛИ ИМА И ДРУГИ ПРИЧИНИ ПОРАДИ КОИТО Е БИЛ ОСЪДЕН ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА.
276
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Напълно си прав 270, като ти прочетох коментара и умраях от смях. Иначе и аз наду6вам много Социалистически манипулатори тука, ама едва ли им се връзва някои на тъпотиите и глупостите.
275
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
кошлуков е мамино синче и доносник, не е спирал да го прави през целия си живот - въпреки добре замисления сценарий да блесне в очите на слепите, тъпата му партия от манекенски и мошеници няма да влезе в Парламента
274
0
 
0
 
! Отговори
sin преди 15 години
EMIL KO6LUKOV NOMER 1
273
0
 
0
 
! Отговори
Kat Kat преди 15 години
Не мисля, че Кошлуков търси вина у наследниците на режима. Той съвсем експлицитно го обясни още преди да влезе в къщата! Каза и още нещо много важно: "Време е да затворим тази страница, но НЕ МОЖЕМ да я забравим" и това е точно така. Просто няма как хората от семейства изстрадали и тормозени цял живот от този режим да го забравят (аз също съм от такова семейство и разбирам много добре какво има предвид). Това, че комунистическата напаст е преобърнала целия ни живот и е застопорила естественото ни развитие НЯМА КАК да се забрави. Това което можем да направим е да си извлечем изводите, да затворим страницата и да не повтаряме грешките си, да не позволяваме комунистическата *** да се домогва до властта никога повече!!!
272
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Че е умно момче -да.Но немога да разбера след толкова много години защо винаги нещо се човърка в миналото.Всички сме израстнали по времето на комунизма.Всички сме ползвали техните облагил.И моите роднини са пострадали от тях, но немога цял живот да търся вината от наследниците на режима.За да вървим напред трябва да сложим черта на всичко.И ТУРЦИТЕ НИ КЛАХА 500 ГОДИНИ , НО ИМ ЦЕЛУВАМЕ .вИЕ НЕ ПРОУМЯВАТЕ ЛИ КОЛКО СМЕ СЛАБИ И ТОВА НИ ВОДИ ДО РАЗДЕЛЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА.КОГАТО СМЕ СПЛОТЕНИ И НЕ ТЪРСИМ МРЪСОТИЯТА НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО ТО ТОГАВА И АМЕРИКА ШЕ НАДМИНЕМ.ТОВА Е ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАТИВНОСТ НА КОШЛУКОВ.НАЛИ ТРЯБВА ДА Е ПО ИНТЕРЕСНО ПРЕДАВАНЕТО.ПРЕДИ ХРИСТИНА И ЗДРАВКО.ЩО ЗА ВИП ПЕРСОНИ????????????
271
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами ще ти харесва държавата, като си от лапачите. То на всички крадци и кръвопийци им харесва - лошото е че на НАРОДА не му харесва. Разбираш ли разликата, отворко ?P.S - И ако обичаш недей да петинш святото име.
270
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като гледам този клип на ТОДОР СЛАВКОВ-ЖИВКОВ се сещам за онзи с ТРАМВАЯ, където главнте герои бяха СЕРГО и ЛАМБО, СЕРГО играеше ролята на Ватман а ЛАМБО беше навигатора. Естествено е обаче, че ТРАМВАЯ беше празен, имаше само двама-трима гратисчии, които бяха на видима възраст около 80 години, имаха визия на изстрадали от КОМУНИСТИЧЕСКИЯ режим пенсионери, а останалите вероятно са починали. Това е сюжета на БСП, както каза ТОШКО на КОШЛУКОВ ТАКЪВ СЪМ СИ И НЕМОГА ДА СЕ ПРОМЕНЯ". На ТОШКО си му липсва КОМУНИЗМА и тва си е!
269
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ОБАЩАВАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА СТАНИШЕВ ДМИТРИЕВИЧ АКО СПРЕТЕ С МАНИПУЛАЦИИТЕ, ЧЕ КОШЛУКОВ Е БИЛ АГЕНТ НА ДС!!!!!!!!
268
0
 
0
 
! Отговори
В.Левски преди 15 години
Няма да коментирам изобщо този тема а онези които приказват само пак не ходят да гласуват. Кат вие скапана държавата ми отидете някаде в европа да работите за 1000 евро и да живеете ден за ден.Кат не ви харесва нещо ми отитай да го помениш.Мен ми харесва и ще остана тук завинаги.ИНТЕРНЕТ ЛЪВОВЕ ХАХАХА лесно е да мразиш трудно е да обичаш.
267
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
След като и такива известни и уважавани /някои от тях/ хора, са склонни да се излагат пред милиони ... Ок.
266
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЯМА НАЧИН ЛЮБИМАТА ТИ ПЕСЕН ДА НЕ Е НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР" и ДА НЕ СИ ФЕН НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ.
265
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Извадете документи а не така с журналистически манипулации да лъжете хората.
264
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма начин Кошлуков да не е бил доносник на ДС - иначе няма причина лично генерал Добри Джуров да го освободи с 3 години предсрочно от затвора през 1988 г. - по комунистическо време и да запише в заповедта за освобождението му - "Да не се вика" .
263
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мишки срещу мене църкат, като ме видат познай къде си бъркат.....
262
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Колега като я пускаш тази метафора, кажи поне от каде я имаш информацията, ти ходи ли до Комисията по досиета за да провериш, Я МИ КАЖИ ОТ КОГА ДО КОГА Е БИЛ ВЕРБУВАН И ПОД КАКЪВ ПСЕВДОНИМ Е БИЛ, КЪМ КОЕ УПРАВЛЕНИЕ Е ДОНОСНИЧЕЛ, ОБАЧЕ АЗ СЪМ 100% УБЕДЕН, ЧЕ ТИ СИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ МАНИПУЛАТОР, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУКА БАЛЪЦИ НЯМА, КОИТО ДА ТИ СЕ ВЪРЖАТ, ТИ МАИ СИ ПРОПУСНАЛ ДА СИ ПИЕШ ХАПЧЕТАТА ТАЗИ ВЕЧЕР А?